ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / STOIXIMAN.GR 20ο FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Θοδωρής Βλάχος: "Μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε"

  18.01.2019 21:59       507

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία εύκολη νίκη κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο δεύτερο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ, με σκορ 11-2 και θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον τελικό του Σαββάτου (19/1), με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου θεωρήθηκε φαβορί και κατάφερε να το αποδείξει στον αγώνα, καθώς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Θοδωρής Βλάχος, ο Αλέξανδρος Γούνας, καθώς και ο τεχνικός του ΑΝΟ Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης, έκαναν τις δικές τους δηλώσεις για το παιχνίδι.

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού):

"Ήταν δύο ημιτελικοί σχεδόν ίδιοι, χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού και από πολύ νωρίς σκεφτήκαμε την αυριανή ημέρα. Είμαστε το φαβορί, καθώς είμαστε οι πρωτθλητές Ευρώπης, όμως είναι ένας τελικός που θα είναι σε υψηλούς ρυθμούς. Πιστέυω ότι έχουμε την ποιότητα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί αύριο, αλλά είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου, γιατί είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης. Κάθε φορά φτάνουμε εδώ, καθώς προχωράμε με ταπεινότητα και θα ήταν ασέβεια προς το ΝΟ Βουλιαγμένης να προδικάσουμε ένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, το ότι είμαι σίγουρος για την ομάδα μου δεν μπορεί κανείς να μου το αφαιρέσει και θα το πιστεύω για πάντα".

Αλέξανδρος Γούνας (παίκτης Ολυμπιακού)

"Μπορεί πριν δύο χρόνια ο ΝΟ Βουλιαγμένης να μας κέρδισε στον τελικό, όμως πριν τέσσερα χρόνια είχαμε κερδίσει εμείς και το αυριανό παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε τα πράγματα που μας έχει πει ο προπονητής και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μένα, το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και δεν υπάρχουν φαβορί, πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, έτσι και αύριο πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή για να κρδίσουμε τον αγώνα".

Δημήτρης Μάζης (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας):

"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, παρά την ήττα, καθώς θέλαμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό κάτω από τα 10 γκολ και βρεθήκαμε κοντά στο να τα καταφέρουμε. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά, ακόμα και αυτά που είναι 15 και 16 χρονών, το οποίο είναι σημαντική παρακαταθήκη για το σύλλογο. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, μετά τον Ολυμπιακό, όμως δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί αύριο".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.