ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Θοδωρής Βλάχος: «Πολλές επιτυχίες στο 2020»

  28.12.2019 19:20       745

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών αφήνει πίσω της το 2019, έχοντας καταλάβει την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και εισέρχεται στο 2020 με μοναδικό σκοπό την πρόκριση στην Ολυμπιακούς αγώνες του καλοκαιριού.

Η αρχή θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου, με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου οι άνδρες του Θοδωρή Βλάχου θα αναζητήσουν το εισιτήριο για το Τόκιο, αλλά και μία καλή πορεία στη διοργάνωση. Εάν δεν καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Ευρωπαϊκό, τότε θα το επιδιώξει στο Προολυμπιακό Τουρνουά λίγους μήνες αργότερα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕ: "Το 2020 είναι έτοιμο να το υποδεχθούμε και θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και στις οικογένειες του Υγρου στίβου χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία, καθώς και πολλές διακρίσεις από τις ομάδες και τους αθλητές μας".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.