ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Βασιλική Διαμαντοπούλου

«Τιμή για κάθε νέο αθλητή το βραβείο»

  03.06.2013 17:16       1061

Ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους Forthnet Rookie of the year (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια κάτω των 21 ετών) του  πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 των Γυναικών, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς. Ο λόγος για την αμυντικό του Νηρέα Χαλανδρίου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, η οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, παρά το γεγονός πως η ομάδα της δεν έπραξε το ίδιο.

Η 20χρονη διεθνής, μας μίλησε για το βραβείο που κέρδισε, αλλά και για τη σεζόν που πέρασε, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο:

«Σίγουρα περιμέναμε όλες και όλοι στο Νηρέα να τα πάμε καλύτερα φέτος. Σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος παίξαμε αρκετά καλά, αλλά πολλά δε μας βγήκαν καθόλου.

Το θετικό είναι πως γνωρίζαμε πολύ καλά η μία το παιχνίδι της άλλης και αυτό μας έκανε να αποδίδουμε στο νερό αρκετές φορές.

Όσον αφορά το βραβείο που κέρδισα, σίγουρα είναι τιμή για κάθε νέο αθλητή να αναγνωρίζονται οι κόποι του και η προσπάθειά του όλη τη χρονιά και χαίρομαι πολύ που ήμουν η νικήτρια. Όμως σίγουρα χωρίς τη συμβολή των συμπαικτριών μου και του προπονητή μου δε θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ όλους.

Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη στο παιχνίδι μου που χρειάζονται βελτίωση, αλλά πιστεύω πως με σωστή δουλειά και σκληρή προπόνηση μπορώ να τα καταφέρω», τόνισε αρχικά η νεαρή διεθνής μας και έκλεισε αναφερόμενη στην κλήση της στην Εθνική ομάδα από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Γιώργο Μορφέση για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης:

«Είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι στις κλήσεις του κυρίου Μορφέση, ενόψει Παγκοσμίου και θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία, καθώς θέλω να συμμετέχω σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση με τον σκουφάκι της Εθνικής.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος