ΤΕΧΝΙΚΗ / Ροζάννα Λαμπαρδάκη

«Τιμή για τα Χανιά η διοργάνωση»

  18.06.2014 15:57       962

Η Ροζάννα Λαμπαρδάκη θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων- Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου.

Η αθλήτρια του ΝΟ Χανίων εξήγησε πώς στράφηκε στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη γιορτή που αποτελεί για την πόλη της το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων:

«Είναι τιμή που η διοργάνωση θα γίνει στην πόλη μου. Γι' αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο καλύτερα γίνεται και ατομικά στόχος μου είναι το καλύτερο δυνατό. Θέλω να είμαι μέσα στην οχτάδα αν και γνωρίζω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός γιατί το επίπεδο είναι υψηλό».

Νέα αθλήτρια για την τεχνική η Ροζάννα Λαμπαρδάκη που  βρίσκεται στο χώρο μόλις 7 μήνες: «Κολυμπούσα κλασσική αλλά θέλησα να δοκιμάσω Τεχνική γιατί είδα ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων χώρος. Ξεκίνησα το Δεκέμβριο καισυνέχισα να προπονούμαι εκεί και πλέον ήρθε η κλήση στην Εθνική ομάδα με βάση τις επιδόσεις και τους χρόνους μου. Το άθλημα της Τεχνικής συνδυάζει ταχύτητα και Υγρό Στοιχείο και είναι για μένα ότι ακριβώς ήθελα».

Η 17χρονη κολυμβήτρια τεχνικής δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές αλλά και την οικογένεια της: «Είναι δύσκολο για μένα να συνδυάσω σχολείο και προπονήσεις μερικές φορές. Στα προβλήματα μου με βοηθάνε πάντα η οικογένεια και οι προπονητές μου και θέλω να τους ευχαριστήσω».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος