ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιάννης Ορφανίδης

«Τιμή για την Ελλάδα η διάκριση του Απόστολου»

  04.11.2013 16:30       903

Για την υποψηφιότητα του Απόστολου Χρήστου για να αναδειχτεί ως ένας εκ των κορυφαίων νέων Ευρωπαίων αθλητών του 2013 μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ορφανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι τιμή και καταξίωση για την Ελλάδα και για όσους είμαστε δίπλα στον Απόστολο η διάκριση αυτή. Μεγάλη υπόθεση να σε υπολογίζουν στην Ευρώπη και να στο δείχνουν έμπρακτα. Η διάκριση αυτή μας γεμίζει ευθύνες, υποχρεώσεις, αίσθημα για δουλειά και για ατομική βελτίωση».

Ο Απόστολος Χρήστου, αμέσως μετά το πέρας της προπόνησής του στο κολυμβητήριο του Ζαππείου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την διάκρισή του να συγκαταλέγεται στους πέντε κορυφαίους νέους αθλητές της Ευρώπης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αφού συγκαταλέγομαι πλέον στους πέντε καλύτερους νέους αθλητές της Ευρώπης, σύμφωνα με την εκτίμηση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. Αποτελεί τιμή για μένα η συγκεκριμένη διάκριση, είμαι περήφανος που την έφερα στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσω να δουλεύω συνέχεια με τον τρόπο αυτό, με συγκέντρωση, αφοσίωση κι ελπίζω με την βοήθεια της Πολιτείας και φορέων του αθλήματος να παραμείνω σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Η τιμητική αυτή διάκριση με βοηθάει στο να θέτω συνέχεια στόχους και να τους επιτυγχάνω».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος