ΤΕΧΝΙΚΗ / Αλεξάνδρα Νησιώτη

«Τιμή μου να αγωνιστώ για την Ελλάδα»

  16.06.2014 14:47       1854

Η Αλεξάνδρα Νησιώτη θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων- Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Χανιά το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου.

 Η αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης: «Ξεκίνησα από συγχρονισμένη κολύμβηση, στα 4 μου. Από κει και πέρα, βλέποντας κάποιες προπονήσεις τεχνικής ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα. Πιστεύω ότι είναι πολύ ξεχωριστό άθλημα και ιδιαίτερο και χαίρομαι που ασχολούμαι με αυτό εδώ και 8 χρόνια».

 Η Ελληνίδα κολυμβήτρια αναφέρθηκε στο στόχο της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος: « Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι με τα χρώματα της χώρας μου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως και όλοι. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση και πιστεύω πως οι προσπάθειες μας θα αποφέρουν καλές επιδόσεις».

Η Αλεξάνδρα Νησιώτη δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους που τη στηρίζουν: « Το μεγάλο ευχαριστώ πέρα από το σχολείο μου, που αντιλαμβανόταν όλη τη χρονιά ότι έχω προπονήσεις ανήκει σε γονείς και προπονητές. Χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει τίποτα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος