ΤΕΧΝΙΚΗ / Ουίλιαμ-Πολ Μπάλντουιν

«Τιμή μου το βραβείο του κορυφαίου κολυμβητή»

  13.05.2013 12:54       1076

Ο Ουίλιαμ-Πολ Μπάλντουιν για 3η συνεχή χρονιά ανακηρύχθηκε καλύτερος κολυμβητής του Εθνικού πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης ανδρών / γυναικών που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής Έλληνας αθλητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την τιμή αυτή, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, αλλά και για τους στόχους του στο επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών του Καζάν, όπου προκρίθηκε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, το γεγονός πως για 3η συνεχή χρονιά αναδεικνύομαι καλύτερος κολυμβητής του Εθνικού πρωταθλήματος ΟΠΕΝ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου εκεί και τα όρια που έπιασα για το Παγκόσμιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Γιώργος Μυρίλλο και Μιχάλη Σουσούνη όπως επίσης και τον ΝΟ Χανίων για τη μεγάλη στήριξη και βοήθεια.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο του Καζάν, εκεί πάω για το καλύτερο. Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος φέτος για την ελληνική αποστολή, καθώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο από προηγούμενες χρονιές και πιστεύω πως φέτος θα έρθουν πολύ περισσότερες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος