ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Την έκπληξη με σούπερ Kαραμπέτσο το Παλαιό Φάληρο, 7-6 τον Παναθηναϊκό

  08.12.2013 13:42       1090

Το Παλαιό Φάληρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο σημερινό ματς που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι Φαληριώτες πέτυχαν μια περηφανέστατη νίκη στην έδρα τους με 7-6 επί του Παναθηναϊκού και του έκοψαν τη φόρα και το αήττητο. Ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Βενετόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα (έχει και μια ισοπαλία) που την ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Με εκπληκτική άμυνα και τον τερματοφύλακά του Φίλιππο Καραμπέτσο -πρώην του Παναθηναϊκού- να κατεβάζει ρολά με φανταστικές αποκρούσεις, το Φάληρο κατάφερε να φέρει στα μέτρα του τον αγώνα που πήγαινε γκολ γκολ. Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 6-5 στα μέσα του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά το Φάληρο ισοφάρισε με τον Ανδ. Φλώρο και πήρε τη νίκη με τον Τσαγκάρη λίγο πριν τη λήξη.

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-2, 1-1, 3-1

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 1, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 2, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης 1, Βερύκοκος, Κουκουμάκης, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης 2, Πανταζής, Λουιζίδης, Καζάκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θοεδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Γκαράνης, Δερμιτζάκης Δ. 1, Κονταξής, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας Β., Σιδέρης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής