ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Τετάρτη (18/11) η κλήρωση της Α’ Φάσης

  13.11.2015 13:57       1147

Δώδεκα (12) συνολικά ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Από αυτές οι 11 της Α1 και η άλλη μία (1) της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η κλήρωση των αγώνων της Α’ προκριματικής φάσης (9 Δεκεμβρίου), θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (18/11) το μεσημέρι (13.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Στην κληρωτίδα θα μπούνε οι 8 από τις 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, εκτός των τεσσάρων (4) που μετείχαν στην περυσινή διοργάνωση του Φάιναλ Φορ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ).

Οι οκτώ (8) ομάδες της κληρωτίδας από όπου και θα προκύψουν τα τέσσερα (4) ζευγάρια των νοκ άουτ αγώνων της Α’ προκριματικής φάσης: ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιά, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών (Α2).

Οι νικητές των τεσσάρων αγώνων της 9ης Δεκεμβρίου, προκρίνονται στην Β’ προκριματική φάση στην οποία θα πάρουν πλέον μέρος και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ, ώστε να προκύψουν από τους νοκ άουτ αγώνες της, οι τέσσερις (4) ομάδες του φετινού Φάιναλ Φορ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 4 και 5 Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ