ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / FINAL 8 ΑΝΔΡΩΝ & FINAL 4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου η κλήρωση

  19.04.2024 11:38       857

Στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό θα διεξαχθεί το διάστημα 9-11 Μαΐου 2024 το Final -8 Ανδρών και το Final -4 των Γυναικών στο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας.

Την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η κλήρωση των δυο διοργανώσεων, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και των ΜΜΕ.

Στο Final -8 των Ανδρών θα συμμετάσχουν οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και στο Final -4 των Γυναικών οι τέσσερις ομάδες επίσης που κατέλαβαν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Στις 9/5 θα διεξαχθούν οι τέσσερις προημιτελικές συναντήσεις για το Final -8 του Stoiximan Κυπέλλου Ανδρών. Στις 10/5 θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί Ανδρών και οι δυο ημιτελικοί Γυναικών και στις 11/5 οι δυο τελικοί.

ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν την διοργάνωση του Stoiximan Final -8  Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών & Stoiximan Final -4  Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα διαπίστευσης τους προς το Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ, το αργότερο έως τις 30 Απριλίου 2024.

Η αποστολή των αιτημάτων διαπίστευσης, στο [email protected]

Το σχετικό αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται με τα κάτωθι στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Μέσο Εργασίας
  3. Επικοινωνία (Τηλέφωνο, e mail)
  4. Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατηρίου
  5. Μέλος ΠΣΑΤ και Ενώσεων (Αριθμός Μητρώου)
  6. Φωτογραφία

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ