ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το 13ο KOEMAG συντροφιά σας με 227 σελίδες

  31.05.2024 10:56       1024
Το 13ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της κολυμβητικής ομοσπονδίας, του KoeMAG, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για μία έκδοση 227 σελίδων. Στο εξώφυλλο φιλοξενείται φωτογραφία από τις βραβεύσεις της ΚΟΕ για τους καλύτερους αθλητές και τις κορυφαίες ομάδες της χρονιάς. Μια εκδήλωση που απέδειξε ότι «η ικανότητα, το σχέδιο και το όραμα» - όπως τονίστηκε από τα χείλη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας - είναι οι βάσεις που διέπουν την φιλοσοφία της ΚΟΕ και οδηγούν σε επιτυχίες τον χώρο του υγρού στίβου σε διεθνές επίπεδο.
 
Σας θυμίζουμε ότι είναι πολύ εύκολο να διαβάσετε το ηλεκτρονικό περιοδικό μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, στο γραφείο, στο σπίτι ή σε χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Είναι επίσης πολύ απλό να το αποστείλετε σε άτομα από το περιβάλλον σας, ενώ υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσετε ολόκληρο το περιοδικό ή ένα μέρος αυτού.
 
Στις σελίδες του συγκεκριμένου τεύχους μπορείτε να διαβάσετε:
 
Συνεντεύξεις από προσωπικότητες της παγκόσμιας κολύμβησης που βρέθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν μέρος στο Acropolis Swim Open.
 
Αναφορά, με δηλώσεις και σπουδαίο φωτογραφικό υλικό από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων – κορασίδων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ εκεί όπου η Ελλάδα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια.
 
Ένα αφιέρωμα μνήμης στον Νώντα Σαμαρτζίδη που λείπει από κοντά μας εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια. Στις 22 Ιουνίου του 1996 έφυγε πολύ νέος από τη ζωή, ενώ είχε ήδη αφήσει ένα σημαντικό έργο στην ελληνική υδατοσφαίριση.
 
Παρουσίαση των 57 κολυμβητών και κολυμβητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων στην κλασική κολύμβηση και στην ανοιχτή θάλασσα.
 
Παρουσίαση ιστορικών συλλόγων της χώρας που υπηρετούν επί σειρά ετών τον υγρό στίβο όπως είναι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο ΕΘνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης και ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης.
 
Ρεπορτάζ για ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός που έχει σχέση με την εύκολη πρόσβαση των ατόμων με οπτική αναπηρία στα γήπεδα, στα κολυμβητήρια και στους αθλητικούς χώρους.
 
Φιλοξενούμενος της έκδοσης είναι ο νεαρός πολίστας της Βουλιαγμένης, ο Ασημάκης Σπηλιόπουλος, το παιδί που εντυπωσίασε τους πάντες με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο πρωτάθλημα νέων – αντρών. Ο Ασημάκης αντιμετωπίζει εκ γενετής ένα σημαντικό πρόβλημα με την ακοή του, αλλά εξηγεί στο KOEMAG τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται όχι μόνο στο άθλημα αλλά και στην ζωή γενικότερα.
 
Το KoeMAG φωτογράφισε τα εννέα παιδιά που αποτελούν το αύριο των καταδύσεων στην χώρα και τα οποία πριν από λίγες εβδομάδες μετέβησαν στην Δρέσδη της Γερμανίας προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα ποιοτικό μίτινγκ.
 
Στις σελίδες του περιοδικού γίνονται αναφορές σε τρία θέματα που αφορούν το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Ένα αφιέρωμα στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μία παρουσίαση των μελών των εθνικών ομάδων της χώρας και ένα θέμα με δηλώσεις των πρωταγωνιστών που στηρίζουν την προσπάθεια της κολυμβητικής ομοσπονδίας να διοργανώσει τον Ιούνιο του 2025 ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στην μυροβόλο Χίο.
 
Τέλος στις σελίδες του περιοδικού, με προτεραιότητα την φωτογραφική κάλυψη των γεγονότων, μπορείτε να θυμηθείτε:
 
Τι έγινε στο πρόσφατο πρωτάθλημα κλασικής κολύμβησης στην Θεσσαλονίκη; Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στον 65ο τίτλο της ιστορίας του; Ποια ήταν τα πρόσωπα των αγώνων;
 
Ποιοι είναι οι έξι σύλλογοι που πρωταγωνίστησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ανοικτής θάλασσας που έγινε στην Βουλιαγμένη;
 
Τι έγινε στην γιορτή της τελικής φάσης του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών στην Βουλιαγμένη; Με ποιο τρόπο ο Εθνικός οδηγήθηκε στην κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στην ιστορία του;
 
Πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στους άνδρες και στις γυναίκες; Ποιες ελπίδες τρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» για να κατακτήσουν το τρίτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία τους σε λίγες ημέρες στην Βαλέτα της Μάλτας;
 
Πως οι άνθρωποι της κολυμβητικής ομοσπονδίας εργάστηκαν πυρετωδώς έτσι ώστε να εδραιωθεί η θέση της υδατοσφαίρισης στα σχολεία;
 
Τι συνέβη στον Βόλο και η Ομοσπονδία διοργάνωσε με επιτυχία μία ακόμη εκδήλωση στο κίνημα των masters, τους εαρινούς αγώνες;
 
Γιατί τα σωματεία - μέλη της ΚΟΕ ενέκριναν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό στην τακτική ΔΣ της Ομοσπονδίας;
 
Ποιες είναι οι κινήσεις που έγιναν και δίνουν την δυνατότητα στην ΚΟΕ να εδραιώνει στην συνείδηση των ανθρώπων της κολύμβησης το Acropolis Junior;
 
Στο Γκρατς της Αυστρίας και στα Σκόπια τα παιδιά που εκφράζουν το αύριο της κλασικής κολύμβησης στην χώρα έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους. Μιλούν για τις δυο Πολυεθνείς συναντήσεις οι προπονητές που συνόδευσαν τους νεαρούς κολυμβητές μας.