ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το 14ο KoeMAG στα χέρια σας

  24.07.2024 18:14       561

Στα χέρια σας βρίσκεται από σήμερα η 14η έκδοση του επίσημου ηλεκτρονικού περιοδικού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, του KoeMAG. Πρόκειται για ένα έντυπο που έχει ως βασικό θέμα την ολυμπιακή αποστολή στο Παρίσι. Η κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη αρχίζει σε λίγες ημέρες και στις σελίδες του περιοδικού μπορείτε να δείτε την προϊστορία της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, την παρουσίαση των 45 αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούν τον υγρό στίβο στο Παρίσι και αποκλειστικές φωτογραφίες τους. Συνολικά εκφράζονται 51 αθλητές και προπονητές μεταφέροντας στους αναγνώστες τους στόχους που έχουν και τα όνειρα που τρέφουν μετέχοντας στη διοργάνωση. 

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος στέλνει τις καλύτερες ευχές του στα μέλη της ολυμπιακής αποστολής και επιχειρεί στην συνέντευξή του την καταγραφή του απολογιστικού έργου της διοίκησης των τελευταίων 40 μηνών. Παράλληλα θέτει τις προτεραιότητες του ίδιου και των συνεργατών του εάν στις 7 Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα η Γενική Συνέλευση του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του.

Τέλος στις σελίδες του περιοδικού μπορεί κανείς να διαβάσει όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο δίμηνο σε εσωτερικό και διεθνές επίπεδο, εκεί όπου η Ελλάδα έδειξε ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό πρόσωπο κατακτώντας μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Θυμίζουμε ότι με πολύ εύκολο τρόπο κάθε αναγνώστης του εντύπου μπορεί να το προωθήσει σε άτομα του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα μπορεί να το εκτυπώσει.