ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ LEN

Το απόλυτο στην εκλογή των Ελλήνων εκπροσώπων στις Επιτροπές της LEN

  14.05.2016 14:51       2196

Με πανηγυρικό τρόπο για την ελληνική πλευρά συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) στο Λονδίνο, με την εκλογή από το νέο μπιρό, σήμερα Σάββατο (14/5), των μελών των υπολοίπων Επιτροπών. Στη συνεδρίαση και στις αρχαιρεσίες μετείχε φυσικά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που είχε εκλεγεί πανηγυρικά το περασμένο Σάββατο Αντιπρόεδρος της LEN.

Οι ελληνικές επιτυχίες, λοιπόν, συνεχίστηκαν, καθώς μετά την εκλογή του Μιχάλη Διαθεσόπουλου στη Δικαστική Επιτροπή, από την περασμένη εβδομάδα, η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή εκπροσώπων μας σε τέσσερις ακόμα Επιτροπές. Συγκεκριμένα, επαναξελέγησαν στην Ιατρική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο Κυριάκος Νανούσης, στην Τεχνική Επιτροπή Καταδύσεων, επίσης ως Πρόεδρος, η Γωγώ Φυρίγου. Επανεξελέγη και ενίσχυσε τη θέση της στην Τεχική Επιτροπή Συγχρονισμένης κολύμβησης η Μαρία Θηβαίου, καθώς αναδείχθηκε Αντιπρόεδρος. Νεοεκλεγέν μέλος των Επιτροπών είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος εξελέγη μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης.

"Πετύχαμε το απόλυτο. Όλοι όσοι προτείναμε εξελέγησαν και μάλιστα ενισχυμένοι. Ήταν τεράστια η επιτυχία μας σε αυτό το Κογκρέσο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά", τόνισε στις συμπληρωματικές δηλώσεις του στην Ιστοσελίδα μας ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που σε αυτές τις εκλογές -θυμίζουμε- εκτός από Αντιπρόεδρος της LEN επανεξελέγη και μέλος του μπιρό της FINA.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ των εκλογών του περασμένου Σαββάτου ΕΔΩ και τις προηγούμενες σχετικές δηλώσεις Διαθεσόπουλου ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής