ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Το αποτύπωμα του 8ου στη σειρά Καμπ Παίδων (Κ16)

  16.05.2022 15:22       1486

Τα συμπεράσματα από το 8ο στη σειρά Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ16), που  πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και15 Μαΐου στα δημοτικά κολυμβητήρια του Παλαιού Φαλήρου και της Ηλιούπολης, εκθέτει η τεχνική ηγεσία στις δηλώσεις που ακολουθούν:

Φώντας Λεμπέσης (Ομοσπονδιακός Προπονητής)

"Ήταν ένα Καμπ διαφορετικό. Η τεχνογνωσία του "Sports Excellence" μας έδωσε την δυνατότητα να μετρήσουμε κάποιες ικανότητες των παιδιών που δε μπορούμε να αξιολογήσουμε με ακρίβεια μέσα από τα προπονητικά τεστ. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και σε επόμενα Καμπ και θα είναι ένα από τα όπλα μας, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών για το μέλλον."

Φώντας Μαρκόπουλος (Συνεργάτης Ομοσπονδιακού τεχνικού)

"Προχωράμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Η προσθήκη εξειδικευμένων μετρήσεων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του Καμπ παράλληλα πάντα με την συνεχιζόμενη δουλειά πάνω στο "δέσιμο" των παιδιών μεταξύ τους και την αξιολόγηση".

Από την πλευρά του ο Έφορος Εθνικών Ομάδων Υποδομών Δημήτρης Κύρκος, τόνισε: "Εκ μέρους της ΚΟΕ οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό, την πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας και την υπομονή για την καθοδήγηση και ολοκλήρωση των εξειδικευμένων μετρήσεων σε όλους τους αθλητές του Camp με την ελάχιστη επίπτωση στο προπονητικό σκέλος, προς τον υπεύθυνο του προγράμματος Sports Excellence κ .Χάρη Τσολάκη και το σύνολο των συνεργατών του."

Το Καμπ, αφορούσε αθλητές γεννημένους αποκλειστικά το 2006 από όλη την Ελλάδα όπου εκτός από το καθαρά προπονητικό κομμάτι του πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις στους αθλητές από την "Sports Excellence".

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ