ΤΕΧΝΙΚΗ / 11ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΒΟΛΟΣ

Το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης

  21.08.2015 15:38       1598

To καθιερωμένο επίσημο δείπνο της διοργάνωσης περιελάμβανε –πλην του αγωνιστικού- το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας του 11ου Παγκοσμίου πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στο Βόλο. Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο πρόεδρος της KOE, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FINA και υπεύθυνος της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη διοργάνωση του Βόλου και όλους τους συντελεστές στην αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία της, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι στην πόλη της Θεσσαλίας θα διοργανωθεί το 2017 το αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

ΦΩΤΟ:Από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο βραβεύτηκαν το μέλος της ΤΕ της FINA, Tζιάνι Λόντζι (δεξιά) και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός (κέντρο)- by Ap. Zacharakis

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου, Τάσος Μπατζιάκας. Ακολούθησαν τιμητικές επιβραβεύσεις σε μέλη της οργανωτικής επιτροπής, στον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της FINA, Τζιάνι Λόντζι, στο μέλος της Γκιγιέρμο Μαρτίνεζ και στον παλαίμαχο Βολιώτη παράγοντα του Υγρού Στίβου, Γιάννη Αντωνόπουλο, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν στους διαιτητές της διοργάνωσης και ανταλλάχθηκαν δώρα μεταξύ των αρχηγών των αποστολών.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

ΦΩΤΟ: Ο πρόεδρος της ΚΟΕ με διαιτητές της διοργάνωσης