ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Το επίσημο δείπνο του Δήμου Βόλου και της ΚΟΕ

  06.09.2019 03:08       742

Σε έναν υπέροχο υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου «Ξενία» την Πέμπτη το βράδυ, ο Δήμος Βόλου και η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος παρέθεσαν επίσημο δείπνο σε όλους όσους παραβρέθηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων που γίνεται στην θεσσαλική πόλη αυτές τις ημέρες.

Οι οικοδεσπότες, κύριοι Γιώργος Βλιώρας, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πρόεδρος της ΚΟΕ, στάθηκαν στις αναφορές τους στην πετυχημένη εκδήλωση των αγώνων και προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ έκανε ειδική μνεία στους αφανείς συνεργάτες που προέρχονται από την τοπική κοινωνία και στηρίζουν με κάθε τρόπο την εκδήλωση.

Από την πλευρά του ο κύριος Βλιώρας, μεταφέροντας μήνυμα του Δημάρχου κύριου Αχιλλέα Μπέου, ευχαρίστησε την κολυμβητική Ομοσπονδία που εμπιστεύεται τον Βόλο και τον έχει καταστήσει τα τελευταία χρόνια «μητρόπολη» της ευρωπαΐκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Τέλος ο υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού πολο, Ισπανός Φερνάντο Καρπένα, εξήρε την προσπάθεια της ΚΟΕ και ευχαρίστησε τον Δήμο Βόλου για την πετυχημένη φιλοξενία μεγάλων εκδηλώσεων της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην πόλη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ