ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το γραφικό της χορογραφίας «fly Icarus fly» με την οποία η Ελλάδα διεκδικεί την ολυμπιακή πρόκριση (pics)

  08.06.2021 08:41       1592

Την προσπάθειά της για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, σε Ντουέτο και Ομαδικό, θα ξεκινήσει την Πέμπτη (10/6) η Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη (10-13 Ιουνίου). Εκεί βρίσκονται, ήδη, τα εννέα κορίτσια και προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο «στοίχημα».

Η εντυπωσιακή χορογραφία για το Ελεύθερο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το Ομαδικό, όμως, έχει κλέψει την παράσταση, καθώς είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και βασίζεται στον μύθο του Ίκαρου. Με αρκετές παραλλαγές, όμως και διασκευασμένος, ώστε να έχει ένα τέλος διαφορετικό και αισιόδοξο: Αυτή τη φορά ο Ίκαρος δεν θα πνιγεί, αλλά θα σωθεί από τις πρωταθλήτριές μας της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Στην ομάδα μετέχουν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη (και Ντουέτο), Εβελίνα Παπάζογλου (και Ντουέτο), Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Έλενα Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Δανάη Καριώρη.

Η ΚΟΕ, λοιπόν, αποτύπωσε τη συγκεκριμένη διασκευασμένη ιστορία της χορογραφίας «fly Icarus fly» σε ένα υπέροχο γραφικό για το οποίο συνεργάστηκαν: Χορογραφία: Άννα Τάρες - Μπετ Φερναντεζ (Ισπανία). Μουσική : Ζοζεφ Γκραού. Δημιουργία ιστορίας: Άννα Τάρες - Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα. Δημιουργία εντύπου: Σοφία Κομηνέα - Ανδρέας Γιοβάνος.

Μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στις φωτος στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής