ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

«Το καλύτερο για την Ελλάδα κι αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο»

  12.09.2012 21:52       1003

Εντυπωσιασμένες από την εκπληκτική προσέλευση του φίλαθλου κόσμου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Βόλου για τα αγωνίσματα του 13ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων ήταν οι κοπέλες του ομαδικού της Ελλάδας που κατέκτησε την 7η θέση στον προκριματικό και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου. Η Ευαγγελία Κουτίδη που έκανε δηλώσεις εκπροσωπώντας την ομάδα τόνισε:     

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα πρέπει, βέβαια, να διορθώσουμε τα όποια λάθη στον τελικό σίγουρα, αλλά νομίζω πως κάναμε καλή προσπάθεια. Είναι πολύ νωρίς, βέβαια, για να κρίνουμε διότι έχουμε τις φιγούρες την Παρασκευή που θα είναι το 50% της βαθμολογίας του τελικού προγράμματος». Και πρόσθεσε:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό με τον κόσμο που έχει κατακλύσει το κολυμβητήριο και με τις συνεχείς επευφημίες του. Είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα το ξαναζήσουμε ποτέ. Είναι μοναδικό. Το κοινό αυτό είναι απίστευτο. Μας δίνει ενέργεια, μας εμψυχώνει όλο και περισσότερο έχοντας κατακλύσει από το πρωί όλες τις κερκίδες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι αυτόν τον κόσμο και για να σηκώσουμε ψηλά την Ελλάδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Η ΦΩΤΟ από την έναρξη του προγράμματος της Εθνικής μας (ΦΩΤΟ από www.trekearth.com/members/CONSTANTINO/photos).