ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS SWIM OPEN

Το καλύτερο τεστ πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (pics)

  15.05.2022 21:50       1779

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες, ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 15/5 το βράδυ το αναβαθμισμένο διεθνές μίτινγκ "ACROPOLIS SWIM OPEN" που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

Λίγες εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, αποτέλεσε το ιδανικότερο τεστ για αυτούς που θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία. Επίσης οι νεότεροι σε ηλικία είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να δοκιμαστούν σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού. 

Στη σημερινή ημέρα, παραυρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ο ΓΓΑ , Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α'Αντιπρόεδρος ΚΟΕ Λεωνίδας Αθανασιάδης, η Γ' Αντιπρόεδρος ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη, ο Γενικός Γραμματέας ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας, η Ταμίας ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕ, έφοροι Κολύμβησης, Νίκος Ξυλούρης και Γιάννης Νάτσιος, από τον «χρυσό» χορηγό ΕΛΛΑΚΤΩΡ η Διευθύντρια Στρατηγικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης Αφροδίτη Αβραμέα, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Φαίη Χαδιού και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Λυδία Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος της ARENA Hellas, Παναγιώτης Ρέντζιος, το στέλεχος της ΟΕ "Αθήνα 2004" Παναγιώτης Πρωτοψάλτης κ.α. 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος