ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το KoeMAG σας εύχεται «καλές γιορτές»

  26.12.2023 18:15       1885
Χρόνια πολλά από τους κορυφαίους του υγρού στίβου. Κυκλοφόρησε το ενδέκατο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΚΟΕ και έχει αναρτηθεί στην σελίδα της. Το εορταστικό και Χριστουγεννιάτικο KoeMAG μπορεί να είναι στον υπολογιστή και στο κινητό σας, για να σας κάνει συντροφιά τις άγιες ημέρες των εορτών. Μπορείτε - ως συνήθως - να το ξεφυλλίσετε, να το εκτυπώσετε ή να το προωθήσετε σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Στις …..σελίδες του μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα για τα αθλήματα που διατηρεί η Ομοσπονδία.
 
Κυρίαρχο θέμα είναι η ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2023 σε όλα τα σπορ. Μια ετυμηγορία των τμημάτων της ΚΟΕ και των φορέων που συνδέονται με τα αθλήματα. Μπορείτε να δείτε αποκλειστικές φωτογραφήσεις με τους πρωταγωνιστές και δηλώσεις τους για τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, τα όνειρα και τις προσδοκίες για το 2024 και τις ευχές τους στην κοινωνία του υγρού στίβου.
 
Στο τεύχος επίσης επιχειρείται μια καταγραφή όλων των δεδομένων - με στατιστικά στοιχεία - για το 2023 στον χώρο της κλασικής και μαραθώνιας κολύμβησης, μια αποκλειστική φωτογράφηση (ομαδική και ατομικές) των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών που καλούνται να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται αρχές Ιανουαρίου στην Κροατία και την Ολλανδία, αναφορές στο πετυχημένο για την Ελλάδα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρής πισίνας που έγινε στο Οτοπένι της Ρουμανίας με πέντε μετάλλια για την χώρα και στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ανοικτής κατηγορίας που έγιναν πρόσφατα στο ΟΑΚΑ.
 
Ο Ιταλός πρωταθλητής κολύμβησης Τόμας Τσεκόν σε αποκλειστική συνέντευξή του στο KoeMAG μιλάει για τις «μάχες» του στο νερό με τον Απόστολο Χρήστου, ενώ η Λιθουανή βασίλισσα του προσθίου Ρούτα Μεϊλουτίτε συμβουλεύει τα ελληνόπουλα πως θα φτάσουν στην κορυφή.
 
Όπως σε κάθε τεύχος έτσι και στην εορταστική έκδοση του KoeMAG επιχειρείται προβολή των συλλόγων της περιφέρειας. Κάνουμε ένα ταξίδι στο σμαραγδένιο νησί. Παρουσιάζουμε τα τέσσερα σωματεία της Ρόδου, τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου, τους Πιγκουίνους, τον Υγρό Στίβο Ρόδου και τον σύλλογο Ροδίων Άθλησις.
 
Το περιοδικό (ΕΔΩ) αρχίζει με την ευχετήρια κάρτα της ΚΟΕ την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας.
 
Χρόνια πολλά. καλές γιορτές. Καλή χρονιά.