ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / LEN EUROPEAN JUNIORS CHAMPIONSHIPS

Το όνειρο του προέδρου της European Aquatics για αγώνες στο Παναθηναϊκό Στάδιο

  30.09.2023 15:40       1133

Στη διάρκεια της εκδήλωσης όπου ο Πρόεδρο της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της European Aquatics, Κυριάκος Γιαννόπουλος βράβευσε τον Henry Holterman, τον επικεφαλής της Regeborgh Invest (ELLAKTOR GROUP, CORFU PALACE HOTEL), και την οικογένειά του, ο πρόεδρος της European Aquatics, Αντόνιο Σίλβα, αποκάλυψε το όνειρό του για διεξαγωγή αγώνων Υγρού Στίβου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Πορτογάλος πρόεδρος, τόνισε συγκεκριμένα: «Η Ελλάδα είναι χώρα του Υγρού Στίβου. Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ο χώρος που αναβιώσαν οι πρόσφατοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896. Γιατί όχι λοιπόν σε μερικά χρόνια να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αγώνες σε αυτό το Στάδιο και να προσκληθούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο σε μια πραγματικά γιορτή».

Ο Αντόνιο Σίλβα, είπε ακόμη: «Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες μια μοναδική διοργάνωση. Η Ελλάδα και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής της Ομοσπονδίας, ο φίλος μου Κυριάκος Γιαννόπουλος, βοηθούν όλους όσοι έχουν σχέση με τον Υγρό Στίβο. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε δυο εβδομάδες, η Αθήνα θα φιλοξενήσει αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κολύμβησης, θα πάρει τη σκυτάλη από το Βερολίνο και θα την παραδώσει στη Βουδαπέστη. Και αυτή η διοργάνωση και άλλες, αποτελούν μια πρόκληση για την ελληνική κολυμβητική ομοσπονδία. Το μέλλον του Υγρού Στίβου διασφαλίζεται από ανθρώπους όπως ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, καθώς γνωρίζουμε όλοι το πάθος που έχει για τα αθλήματά μας».

Στο περιθώριο του σημερινού (30/9) προγράμματος, η European Aquatics δια του προέδρου της, τίμησε τον Κυριάκο Γιαννόπουλο.

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος