ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Το παιχνίδι της χρονιάς...»

  11.01.2024 23:00       1174

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, μιλώντας στην ΕΡΤ 3 μετά τη λήξη του ημιτελικού απέναντι στην Ισπανία, επεσήμανε:

«Κακό παιχνίδι, κακή ήττα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της χρονιάς, τη δεύτερη μας τεράστια ευκαιρία να πάρουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Μαζί με ένα μετάλλιο. Δεν περίμενα αυτή την εμφάνιση, δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Ηρεμία, ψυχραιμία, και ανασύνταξη δυνάμεων εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ιταλία. Θα πρέπει να παίξουμε όπως μπορούμε και πρέπει, και όχι όπως σήμερα. Δεν πήγε τίποτα καλά σε άμυνα και επίθεση».

Η Μαρία Πάτρα τόνισε: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς αλλά πρέπει να τη ξεχάσουμε. Στόχος μας είναι το μετάλλιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας, και να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο μας παιχνίδι στη διοργάνωση».

Η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Πάμε για το μετάλλιο και τη πρόκριση. Είμαι απογοητευμένη καθώς δεν μπήκαμε καθόλου στον αγώνα με την Ισπανία. Δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε αλλά προχωράμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος