ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Νιαγκουάρα

Το πνέυμα δεν ξέχασε και το σώμα το θυμήθηκε

  08.05.2012 17:10       1139
Ιδιαιτέρως χαρούμενη από το όριο που έπιασε για τους Ολυμπιακούς στην Μπάνια Λούκα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η κολυμβήτρια Νέρι Νιαγκουάρα.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια σημείωσε χρόνο 25.20 (το όριο ήταν στα 25.27, ενώ νωρίτερα το είχε ξαναπιάσει με χρόνο 25.26) το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, και με αυτήν της την απόδοση, θα βρίσκεται το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο όριο, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια στους Ολυμπιακούς, αφού νωρίτερα κάνει μια "στάση" στις πισίνες που θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό. Αναλυτικά:
Για το όριο: "Όταν ξεκινούσα στην αρχή της χρονιάς τις προπονήσεις μου, μετά από μεγάλη αποχή από αυτές, είχα ως πρωταρχικό μου στόχο να μπαίνω στην πισίνα και να το διασκεδάζω. Ξαναξεκίνησα δηλαδή, γιατί ήθελα να ευχαριστιέμαι το κολύμπι. Αργότερα, αφού έκανα προπονήσεις και αγωνίστηκα σε κάποιες κούρσες, πέρασε από το μυαλό μου, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εξ αρχής. Όμως ήρθε, και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Είναι σαν το πνέυμα μου να μην ξέχασε, και το σώμα μου σαν να το θυμήθηκε".
Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα για τους Ολυμπιακούς. Θα προπονηθώ αρκετά, και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Μεσολαβεί και το Πανευρωπαϊκό άλλωστε".
Για το Πανευρωπαϊκό: "Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Βεβαίως οι χρόνοι έχουν πέσει αρκετά, από τότε που αγωνιζόμουνα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσω. Όμως είναι δύσκολο να ρίξω κι άλλο τις αποδόσεις μου".
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ
Νίκος Χαραλαμπόπουλος