ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρώτο βήμα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 11-5 τον Ολυμπιακό στο Λαιμό

  09.06.2012 20:10       1134

Τα κορίτσια του ΝΟ Βουλιαγμένης πήραν προβάδισμα στις νίκες (1-0) στη σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Οι κοπέλες του Κώστα Δήμου νίκησαν με 11-5 τον Ολυμπιακό στον σημερινό πρώτο τελικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο. Η σειρά, βέβαια, έχει ακόμα πολύ δρόμο αφού ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ ΝΟΒ και Ολυμπιακού θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα στις 19.00 στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, με γηπεδούχες τις "ερυθρόλευκες".

Με βασικό όπλο την πολύ καλή τους άμυνα τα κορίτσια του ΝΟΒ κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό από την αρχή και να μην αφήσουν πολλά περιθώρια στις αντιπάλους τους. Παράλληλα, με τις επιθετικές λύσεις κυρίως από την περιφέρεια, έχτισαν μια διαφορά που την αύξησαν μέχρι το φινάλε.    

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-5

(3-1, 3-1, 2-1, 3-2)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου Ελ., Τσουκαλά 3, Μελιδόνη 2, Ξενάκη, Λιόση 2, Καλογεράκου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 2, Μουλάκη, Κουτέλη, Λαρά, Λάβι, Χυδηριώτη, Κούβδου Ν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Γκιλ, Πλευρίτου Ελευθ., Ψούνη 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου, Πλευρίτου Μαργαρ. 1, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Κώτσια, Γαρατζιώτη, Πλευρίτου Βασιλ.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κατσαρός

Αλυτάρχες: Πέτρος Εγωγιάννης, Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ η Λιόση σε μια προσπάθειά της από το σημερινό ματς