ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Το τουρνουά Παίδων του ΣΕΔΥ και η νέα διάκριση Σταυρίδη

  05.12.2013 20:54       1026

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) διοργανώνει τουρνουά υδατοσφαίρισης για ομάδες κατηγορίας παίδων από σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 του μήνα στην Αττική και συγκεκριμένα στα κολυμβητήρια Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, οι αγώνες των οποίων θα γίνουν μέχρι το Σάββατο το βράδυ στο δυο κολυμβητήρια. Την Κυριακή (8/12) θα γίνουν οι ημιτελικοί και αγώνες κατάταξης. Α' ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Χίου. Β' ΟΜΙΛΟΣ: Π. Φάληρο, ΠΑΟΚ, Άθως Χαλκιιδικής, Πανιώνιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά στο www.sedy.gr

Νέα μεγάλη διάκριση, εξάλλου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ελληνική διαιτησία και ειδικά για τον Έλληνα διεθνή διαιτητή Γιώργο Σταυρίδη αποτέλεσε η επιλογή του να διαιτητεύσει με μεγάλη επιτυχία στο Μπέτσεϊ της Σερβίας τον αγώνα του EUROPEAN SUPER CUP 2013 μεταξύ του πρωταθλητή Ευρώπης Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου (Σερβία) και της κυπελλούχου Ευρώπης Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία). Θυμίζουμε ότι τον τίτλο κατέκτησε ο Ερυθρός Αστέρας νικώντας με 9-8. Το ΔΣ του ΣΕΔΥ έστειλε συγχαρητήρια στο διακεκριμένο μέλος του.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής