ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ / WORLD LEAGUE

«Το χρυσό του Ντέμπρετσεν θα είναι μόνο η αρχή»

  10.01.2021 23:49       977

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου εκφράζει το νέο αίμα στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των αντρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εντυπωσίασε το τελευταίο τριήμερο στην πόλη Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης του World league.

Η Ελλάδα επικράτησε με 12 – 3 της Γαλλίας, με 12 – 11 της Ισπανίας και με 12 – 7 του Μαυροβουνίου.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου εκτιμά Ότι η Εθνική με μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον μπορεί να πετύχει τον κυρίαρχο στόχο της χρονιάς, την πρόκριση, μέσω του προολυμπιακού, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ένα χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έρχεται εύκολα. Κρατάμε ως παρακαταθήκη για το προολυμπιακό τουρνουά που έρχεται τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στο Ντέμπρετσεν. Συνεχίζουμε με τα ...κεφάλια μέσα. Αυτό που έγινε εδώ ήταν ουσιαστικά μια πολύ καλή προπαρασκευή για την επίτευξη του κυρίαρχου στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην Ολυμπιάδα μέσω του προολυμπιακού τουρνουα στο Ρότερνταμ. Εκτιμώ ότι αυτές οι νίκες θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Ειδικά οι νίκες απέναντι σε δυο σπουδαίες ομάδες όπως είναι το Μαυροβούνιο και η Ισπανία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το χρυσό μετάλλιο θα είναι το πρώτο βήμα μιας πετυχημένης χρονιάς για την Εθνική ομάδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ