ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

“Τρία στα τρία” η Εθνική Ανδρών, 8-5 την Ιταλία!

  22.06.2013 18:06       791

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, αφού επικράτησε και της Ιταλίας με 8-5, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς από το πρώτο λεπτό και προηγήθηκε μέχρι και με 4-0 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, υποχρεώνοντας από νωρίς τους Ιταλούς να κυνηγάνε στο σκορ. Στη συνέχεια η “Σετεμπέλο” ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως η Ελλάδα είχε μία διαφορά ασφαλείας που την διατήρησε μέχρι το τέλος, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη.

Έτσι, ο Σάκης Κεχαγιάς και οι παίκτες του πανηγύρισαν την πρωτιά στον Α' Όμιλο, με το απόλυτο των νικών σε τρεις αγώνες και τώρα πια στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό με την Ισπανία (Κυριακή, 18.00), στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η πολύ καλή σημερινή εμφάνιση, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, όπως παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας Σάντρο Καμπάνια, έχει γεμίσει με αισιοδοξία όλους στο “γαλανόλευκο” στρατόπεδο ενόψει της συνέχειας στους Μεσογειακούς και μετέπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.


ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 8-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 2-3, 2-1, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 1, Δελακάς 1, Χ. Αφρουδάκης 1, Μυλωνάκης 1

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Γκάλο 2, Αϊκάρντι 1, Φελούγκο 1, Τζιορτζιέτι 1

Διαιτητές: Ματάτσε (Ρουμανία), Κολομίνας (Ισπανία)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος