ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΜΙΝΣΚ

Τρίτη και σημαντικότερη νίκη για τους Νέους Άνδρες, 8-6 το Μαυροβούνιο και πρόκριση στα προημιτελικά

  28.08.2018 19:09       995

Την σημαντικότερη νίκη της μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, επικρατώντας με 8-6 του Μαυροβουνίου και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του Β' Ομίλου, η οποία οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες διεθνείς έπαιξαν με πείσμα και συγκέντρωση και προηγήθηκαν με 3-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν προσωρινά, αλλά η "γαλανόλευκη" πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, διαμορφώνοντας το 4-2 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το Μαυροβούνιο αντέδρασε και ισοφάρισε, με την Ελλάδα να παίρνει ξανά προβάδισμα στην εκπνοή του χρόνου. Στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, η Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα, διατήρησε το προβάδισμά της και πήρε τη σπουδαία νίκη, η οποία την οδηγεί σε διασταύρωση με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Τουρκία.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-1, 2-3

Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α., Αγιωργούσης, Δήμου, Σπηλιόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ