ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Τρίτη νίκη για τις Κορασίδες, 26-3 τη Βουλγαρία

  10.07.2016 15:49       1280

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Εθνική ομάδα των κορασίδων, αφού επικράτησε με 26-3 της αντίστοιχης της Βουλιαρίας και στο αποψινό παιχνίδι με τη Σερβία (21:30 ώρα Ελλάδας) θα διεκδικήσει την πρώτη θέση, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς.

Το παιχνίδι κόντρα στη Βουγαρία δεν αντέχει σε κριτική, αφού μόνο το γεγονός ότι η Εθνική μας προηγήθηκε με 14-0 στο ημίχρονο δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Έτσι, το τελικό 26-3 ήρθε φυσιολογικά.

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 26-3 (Οκτάλεπτα: 4-0, 10-0, 5-2, 7-1)

Για την Εθνική σκόραραν οι εξής παίκτριες: Κατσίμπρη 5, Μπαλάτσα 5, Λιαπάκη 4, Κανετίδου 3, Λούδη 3, Μπιτσάκου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίνου Π. 1

Την αποστολή της ελληνικής ομάδας απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Μιχαϊλα Πουλοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Αναστασία Λούδη, Ιλιάνα Κοκκινάκη, Ελένη Κανετίδου, Άρτεμις Ιωαννίδη, Ευφροσύνη Κατσίμπρη, Παναγιώτα Νίνου, Μαρία – Ευγενία Μπαλάτσα, Κατερίνα Λιαπάκη

Μαζί τους ο ομοσπονδιακος τεχνικός Τάσος Παπαναστασίου , ο συνεργάτης του Βαγγέλης Πάτρας, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Δρακουτός και ο Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός αποστολής).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ