ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Τροπαιούχοι, η Αργώ στην Α’-Β’ και ο ΝΟΒΑ στη Γ’-Δ’ (pics)

  12.06.2022 15:58       1039

Η Αργώ στις κατηγορίες Α'-Β' και ο ΝΟΒΑ στις Γ'-Δ' κατέκτησαν τους αντίστοιχους τίτλους και τα τρόποια του πρωταθλητή συλλόγου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και της προαγωνιστικής Ε’, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/6) το απόγευμα στο Καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.

Η Αργώ πρώτευσε τόσο στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Α'-Β' όσο και στις επιμέρους Αγοριών και Κοριτσιών. Στη Γενική πήρε την πρωτιά με 55 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και στην τρίτη οι Πέντε Κύκλοι με 31 β. Στη βαθμολογία Αγοριών Α'-Β' πρώτη ήταν η Αργώ με 14 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 8 και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 7 β. Στα κορίτσια Α'-Β' πρώτευσε η Αργώ με 41 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 24 β.

Ο ΝΟΒΑ πήρε την πρωτιά στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Γ'-Δ' με 28 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στην Αργώ και τον Νέο Ηρακλή με 26 β. Στα αγόρια, πρώτοι οι Πέντε Κύκλοι με 16 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 13 β. και τρίτος ο Παναθηναϊκός με 4 β. Στα κορίτσια, η Αργώ ήταν πρώτη με 25 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 23 β. και τρίτος ο ΝΟΒΑ με 15 β.

Δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων ξεχώρισαν οι νίκες και οι επιδόσεις στη Σταθερά Α' Κοριτσιών της Σταυρούλας Χαλέμου (ΝΟΒΑ) με 359,60 β. και στη Β' Αγοριών του Σταύρου Σιφναίου (Πέντε Κύκλοι) με 392,80 β.

Αναλυτικά οι νικητές και τα αποτελέσματα σε όλα τα αγωνίσματα ΕΔΩ.

Τις απονομές έκαναν η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους και ο γενικός διευθυντής της ΚΟΕ Γιάννης Γιαννουρής.

Δείτε photos, πάνω.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής