ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Τροπαιούχος ο Γλαύκος Περιστερίου - Δύο ακόμα ρεκόρ στο φινάλε (pics)

  28.07.2024 20:19       1446

Ο Γλαύκος Περιστερίου αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης και σήκωσε το τρόπαιο με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Κατηγοριών, το βράδυ της Κυριακής (28/7), στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο Γλαύκος πρώτευσε στη Γενική Βαθμολογία του πρωταθλήματος με 970,5 βαθμούς (δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία ΕΔΩ), αλλά και σε αυτή των αγοριών με 575,5 β. (δείτε ΕΔΩ). Στη βαθμολογία των κοριτσιών πρώτευσε ο ΝΟ Χανίων με 566 β. (δείτε ΕΔΩ).

Άλλα δύο πανελλήνια ρεκόρ, εξάλλου, καταρρίφθηκαν στο φινάλε της διοργάνωσης, στην απογευματινή ενότητα της Κυριακής (8η αγωνιστική). Συγκεκριμένα:

O αθλητής Σπυρίδων Ζώντος στα 100 δίπλα πέδιλα Παίδων, με επίδοση 43.78, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.
 
Στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ200 επιφάνεια Παίδων, τα Δελφίνια Περιστερίου, με επίδοση 6:12.91, πέτυχαν νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κορομπύλης Άγγελος, Ραγκούσης Δημήτρης, Παναγόπουλος Αλέξανδρος, Γκιόκας Κωνσταντίνος.
 
Αναλυτικά όλα αποτελέσματα ΕΔΩ.
 
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής