ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βαγγέλης Κοζομπόλης: «Υπέρβαση, αν λάβουμε υπόψιν τις απρόοπτες δυσκολίες»

  12.07.2022 09:58       2927

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ

Τεχνικού Συμβούλου Κολύμβησης  στην ΚΟΕ

 

Τη σύντομη αποτίμηση της αγωνιστικής παρουσίας των Εθνικών μας ομάδων Κολύμβησης (SW) και Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας (OWS) στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις των τελευταίων 25 ημερών έκανε ο Τεχνικό Διευθυντής Κολύμβησης στην ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά οι επισημάνσεις του:

«Με πολλές αξιοσημείωτες επιτυχίες έκλεισε ένας "μαραθώνιος" κύκλος 24 ημερών, έντονης και συνεχούς  αγωνιστικής δραστηριότητας, για την ελληνική κολύμβηση (SW) και την κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων (OWS), σε διεθνές επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια των αθλητών-τριών των Εθνικών μας ομάδων, των προπονητών τους και όλων όσων συνέβαλλαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές συγκίνησης, χαράς και εθνικής υπερηφάνειας που μας χάρισαν!

Κάνοντας μία σύντομη αποτίμηση της αγωνιστικής μας παρουσίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, βάσει των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι:

  • Ήταν από τις καλύτερες που είχαμε ποτέ στις εν λόγω διοργανώσεις
  • Αποτελεί υπέρβαση, αν λάβουμε υπόψιν τις πολλές απρόοπτες δυσκολίες που ανέκυψαν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή
  • Δεν αντικατοπτρίζει την μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί και δεν αντιστοιχεί στο επίπεδο και τις δυνατότητες των Ελλήνων κολυμβητών-τριών των Εθνικών μας ομάδων, οι οποίες είναι πολύ μεγαλύτερες!

Ελπίζω ότι στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-  Γυναικών και στις σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όλοι οι κολυμβητές-τριες των Εθνικών μας ομάδων θα είναι υγιείς και τότε είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες θα πολλαπλασιαστούν!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη, την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της σε αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής κολύμβησης, καθώς και τους σημαντικούς χορηγούς της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» και «ARENA» για την πολύτιμη βοήθειά τους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ