ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Βαγγέλης Κοζομπόλης: «Σε πολύ καλή κατάσταση οι τρεις κολυμβητές»

  22.05.2019 13:58       1507

Στο Μπριβ της Γαλλίας βρίσκεται από την Τρίτη (21/5) η Ελληνική αποστολή για τον αγώνα 10 χιλιομέτρων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23/5) στη λίμνη του BRIVE LA GAILLARDE στη Γαλλία, με τη συμμετοχή 120 αθλητών.

Οι τρεις Έλληνες κολυμβητές, Γιώργος Αρνιακός, Αστέριος Δαλδογιαννης και Αθανάσιος-Χαράλαμπος Κυνηγάκης, πρόκειται να συμμετάσχουν στην δεύτερη κούρσα των 10χμ., που θα ξεκινήσει στις 10.00 ώρα Γαλλίας, συνοδευόμενοι από τον προπονητή Βαγγέλη Κοζομπόλη.

Ο Βαγγέλης Κοζομπόλης, σχετικά με τη συμμετοχή των τριών αθλητών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ανέφερε: «Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, με πολύ υψηλό επίπεδο κολυμβητών και πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Οι Έλληνες πρωταθλητές είναι ευδιάθετοι και δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.  Στην Ελληνική αποστολή υπάρχει αισιοδοξία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα, ο οποίος αποτελεί και αγώνα προκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων 2019 για του Έλληνες κολυμβητές, καθώς ο καλύτερος Έλληνας στον συγκεκριμένο αγώνα εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.