ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βαγγέλης Μακρυγιάννης: «Να κάνω το καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

  13.02.2024 20:13       993

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης έζησε μια πολύ μεγάλη στιγμή στην πρώτη του συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς όχι μόνο τερμάτισε στην τέταρτη θέση αλλά κατέρριψε και πάλι το ατομικό του ρεκόρ, όταν δίπλα του ο Απόστολος Χρήστου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο.

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή:

«Πιστεύω ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή κούρσα. Η τέταρτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι κάτι πολύ μεγάλο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα να το απολαύσω, το κλίμα ήταν πάρα πολύ θερμό και μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα κοιτάμε μπροστά και πάμε για τα καλύτερα».

«Η συνεχής βελτίωση σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά αρχίζει και φαίνεται σιγά σιγά. Έχω δουλέψει πολύ τον τελευταίο χρόνο παρά τις δυσκολίες που είχα περάσει. Νιώθω πολύ χαρούμενος που αρχίζω και βλέπω αποτελέσματα κάτι που μου δίνει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων για να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμα επεξεργάζομαι το τι σημαίνει αυτή η τέταρτη θέση σε σχέση με τους Ολυμπιακούς. Σίγουρα μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτοπεποίθησης για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να κατεβάσω περισσότερο τον χρόνο μου με σκοπό στο Παρίσι να μπω πρώτα στα ημιτελικά και μετά αν πάνε όλα καλά στον τελικό».

«Μόνο χαρά έχω, καθώς ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Τόλη να είναι τρίτος στον κόσμο. Χάρηκα πάρα πολύ που ήμουν δίπλα του και είχαμε όλη αυτήν την κούρσα μαζί. Ο συναγωνισμός είναι πάντα καλό πράγμα και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοιους αθλητές στην χώρα μας ώστε να βλέπουν οι μικρότεροι και να πιστεύουν ότι αν δουλέψουν αρκετά σκληρά μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο».