ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Παναγιώτης Πρίμπας

«Βάση τροφοδοσίας της πρώτης ομάδας»

  16.07.2013 05:07       9077

O Παναγιώτης Πρίμπας, προπονητής της εφηβικής ομάδας της Βουλιαγμένης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων από την ομάδα του Λαιμού (νίκη 13-9 επί του Παλαιού Φαλήρου στον τελικό) και αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, στην λειτουργία του, αλλά και στο ελληνικό πόλο.

Για τη Βουλιαγμένη υποστήριξε: « Είναι μια ομάδα, η οποία αν προσεχθεί θα αποτελέσει βάση τροφοδοσίας για την πρώτη ομάδα. Λόγω της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, αυτό, δηλαδή το να τροφοδοτηθούν οι ομάδες από τα τμήματα υποδομής, είναι κάτι που πρέπει να συμβεί. 

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως δύο ανθρώπους της Βουλιαγμένης, τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Τεο Λοράντο, ο οποίος μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση, αλλά και την πρόεδρο της ομάδας, την κ. Στέλλα Λαζάρου- Τίγκα, η οποία ειναι μεγάλο ηθικό και οικονομικό στήριγμα».

 Για το επίπεδο ποιότητας του ελληνικού πόλο τόνισε:

« Επειδή έχω εργαστεί και στο γυναικείο πόλο, γνωρίζω καλά και παρατηρώ συχνά ότι όταν αγωνίζονται οι εθνικές μας ομάδες των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών σε ευρωπαϊκά, μεσογειακά ή παγκόσμια πρωταθλήματα, βρίσκονται πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αντοχής και τακτικής. Αυτό μπορεί να αλλάξει, αν αλλάξει και ο τρόπος που λειτουργούν οι ακαδημίες μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος