ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΤΟΧΑ

Βασιλική και Ελευθερία Πλευρίτου: «Κρατάμε τη σημαντική νίκη απ’ αυτό το παιχνίδι»

  04.02.2024 14:23       610

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Βασιλική Πλευρίτου (δεξιά στη φωτο), μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνική απέναντι στη Γαλλία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Ντόχα. Η Ελληνίδα διεθνής είπε πως κρατάει τη σημαντική νίκη και πως η Ελλάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της στη διοργάνωση.

«Είναι μία αρχή, πάντα θέλουμε να έχουμε μία καλή και δυνατή αρχή. Ωστόσο σε κάθε αγώνα υπάρχουν σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τη νίκη, ήταν ένα καλό παιχνίδι, έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Σίγουρα η πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν πάρα πολύ μεγάλη, πόσο μάλλον όταν η γυναικεία ομάδα πόλο έχει να περάσει από το 2004, είναι μία πίεση που ασήκωτη τώρα όμως είμαστε πιο άνετες, και ήρθαμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση, δίχως να προλάβουμε να φτάσουμε κάτι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου (αριστερά στη φωτο), η οποία αναδείχθηκε MVP του αγώνα και πρόσθεσε στα λεγόμενα της αδερφής της: «Ναι, είμαστε απελευθερωμένες από το άγχος μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να διακριθούμε και σε αυτό το Παγκόσμιο. Ήταν μια σημαντική νίκη αυτή της πρεμιέρας, που δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής