ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βαθμό στα Χανιά ο ΓΣ Ηλιούπολης (5-5)

  17.04.2013 18:12       704

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει ο ΓΣ Ηλιούπολης στο φινάλε του αγώνα του με τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη (5-5) για την 20η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και να ελπίζει ακόμα (τουλάχιστον μαθηματικά) στη σωτηρία του, εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητές του στις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Οι Χανιώτες με τον βαθμό που πήραν έφτασαν τους 19 και φαίνεται να οριστικοποιούν την παραμονή τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και με 5-3. Οι Ηλιουπολίτες, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν με τον Κουλιερακη σε 5-4, ενώ ο Φαναριώτογλου ισοφάρισε στο τελικό 5-6, στα 7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Πριν από τον αγώνα η πρόεδρος του ΝΟ Χανίων Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη τίμησε τον Αντώνη Βλοντάκη για την μεγάλη προσφορά του στο άθλημα.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 5-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-0, 0-1, 2-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σολογάνης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 2, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μαζοκοπάκης, Βιζυράκης 1, Βλοντάκης 2, Σκουμπάκης, Χατζηδάκης, Μιγιάκης, Κουμής.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου 1, Καζάζης, Κουλιεράκης 2, Αγγελίδης, Λάζαρης 1, Ματαράγκας, Κολυβάς, Γιάγκος 1, Παπαδογιάννης, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής