ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ

Βαζαίος: "Δεν περίμενα τον αποκλεισμό"

  28.07.2021 14:57       1645
Εκτός ημιτελικού των 200μ. μικτής ατομικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, έμειναν ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Απόστολος Παπαστάμος, οι οποίοι κατέλαβαν την 24η και 35η θέση αντίστοιχα, των προκριματικών του αγωνίσματος.
 
Εμφανώς στεναχωρημένος ήταν ο Ανδρέας Βαζαίος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αμέσως μετά το πέρας της κούρσας του: "Ξεκίνησα αρκετά γρήγορα, όμως στο τέλος κουράστηκα και δυστυχώς ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως ήταν στα μέτρα μου να προκριθώ αρχικά στον ημιτελικό, όμως δεν τα κατάφερα και είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί δεν περίμενα τον αποκλεισμό. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην σκυτάλη για να πετύχουμε μία διάκριση στα 4Χ100 μικτής ανδρών. Οι αγώνες δεν έχουν τελειώσει για την ελληνική αποστολή. Έχουμε μπροστά μας ατομικές αλλά και συμμετοχές σε σκυταλοδρομίες και πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι".
 
Από την πλευρά του Απόστολος Παπαστάμος, υποστήριξε: "Ήταν μία πολύ καλή κούρσα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Αρχικός μου στόχος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν τα 400 και όχι τα 200 μέτρα, παρόλα αυτά όμως κολύμπησα σήμερα κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή της πρώτης μου Ολυμπιακής συμμετοχής και ελπίζω στο μέλλον να έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος σε ακόμη μία τέτοια γιορτή του αθλητισμού".
 
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ