ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΕΝ

Βάζει τα γιορτινά της η Θεσσαλονίκη

  31.05.2021 19:58       2633

Στα γιορτινά της ντύνεται η Θεσσαλονικη.

Η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση της χώρας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ κατηγορίας, θα φιλοξενηθεί στην πόλη μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Η ΚΟΕ δημοσιοποιεί σήμερα την αφίσα του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 12 Ιουνίου και  αποτελεί ετησίως την κυριότερη γιορτή του αθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Λεωνίδας Αθανασιάδης, εκτιμά ότι το γεγονός θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία και ευχαριστεί τους φορείς που είναι κοντά στην Ομοσπονδία και στηρίζουν την εκδήλωση.

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και τον Οργανισμό Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, την αντιπεριφερειάρχη και χρυσή Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου και τον συνεργάτη της Δημήτρη Ιωαννίδη για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κύριο Σταύρο Καλαφάτη που μας έχει δώσει την αιγίδα του Υφυπουργείου και είναι στο πλευρό μας. Αρωγοί τελος στην προσπάθειά μας είναι ο πρόεδρος Τριαντάφυλλος Πετρόγλου και όλο το προσωπικό των Εθνικών Αθλητικων Κέντρων της Θεσσαλονίκης" υποστηρίζει ο Α αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ