ΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

«Βάζουμε μια παύση»

  01.04.2020 12:06       3486

 

Σαφέστατο είναι το μήνυμα που περνά μέσα από τις δηλώσεις της η πρωταθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης Ειρήνη Δεληγιάννη. «Βάζουμε μια παύση» και συνεχίζουμε τονίζει στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ, αναφερόμενη στις αιφνίδιες δυσάρεστες εξελίξεις που προκαλεί η πανδημία στους πρωταθλητές του αθλητισμού.

«Με τις τρέχουσες εξελίξεις αναγκαζόμαστε όλοι να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα κάναμε μέχρι τώρα. Καλούμαστε λοιπόν να φερθούμε υπεύθυνα και να καθίσουμε σπίτι. Φυσικά είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις στους στόχους σου και στην ως τώρα προσπάθειά σου να μπαίνει μια παύση, αλλά ακριβώς εκεί πρέπει να σταθούμε. Βάζουμε απλά μια παύση για να μπορέσουμε να γυρίσουμε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την κατάκτηση των στόχων μας.
Με την ανακοίνωση της αναβολής των προπονήσεων και όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων φυσικά και το αρχικό συναίσθημα ήταν αυτό της λύπης, όμως είναι η πιο σωστή απόφαση για όλους μας. Δεν μας πηγαίνει πίσω, συνεχίζουμε να γυμναζόμαστε στο σπίτι με την καθοδήγηση των προπονητών μας, προσέχουμε την διατροφή μας και είμαι σίγουρη πως μέσα απ’ αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί, έτοιμοι να αγωνιστούμε με μεγαλύτερο πάθος για την χώρα μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ