ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / Σκοτινιώτης

«Βάζουμε παρακαταθήκη και για άλλες διοργανώσεις»

  17.09.2012 11:01       925

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, με την διεξαγωγή του 13ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων. Ο κύριος Σκοτινιώτης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, τόνισε πως ο Δήμος Βόλου είναι έτοιμος να διοργανώσει και νέες μεγάλες διοργανώσεις, καθώς επίσης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ήταν πάρα πολύ ωραίο το θέαμα που πρόσφεραν οι αθλήτριες. Πριν λίγους μήνες δεν το περίμενα πως θα ζήσουμε στον Βόλο ένα τόσο εντυπωσιακό και σημαντικό γεγονός», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν ακόμη μία πολύ σημαντική στιγμή για τον Βόλο. Μέσα σε δύο χρόνια διοργανώσαμε δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα με μεγάλη επιτυχία, με τους εκπροσώπους της FINA να είναι για ακόμη μία φορά ενθουσιασμένοι με την οργάνωση. Θεωρώ ότι έχουμε βάλει παρακαταθήκη για την διοργάνωση και άλλων διεθνών διοργανώσεων».

Τέλος ανέφερε: «Πλέον ο Βόλος έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να κάνει και άλλες διοργανώσεις, και όχι μόνο στον χώρο του υγρού στίβου. Επίσης, έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ δυνατό όπλο, το οποίο είναι οι εθελοντές μας (250 άνθρωποι δώσανε και την ψυχή τους για να γίνει αυτό το Παγκόσμιο). Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας. Αυτό το μεγάλο όπλο, είναι κι εκείνο που μας δίνει το πλεονέκτημα να βάζουμε στόχους για μεγάλες διοργανώσεις. Συν τοις άλλοις, διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις για να διεκδικήσουμε την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος