ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ευαγγελία Πλατανιώτη

«Βάζουμε ψηλά τον πήχη»

  04.12.2013 13:25       991

Για την επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο World Trophy του Μεξικό, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Ευαγγελία Πλατανιώτη. «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα που είχαμε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και η χορογραφία που παρουσιάσαμε ήταν εξαιρετική. Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για μας».

Η διεθνής αθλήτρια αναφέρθηκε επίσης στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν διοργάνωση: «Υπήρχαν πολύ μικρές διαφορές για τα μετάλλια και οι πρώτες θέσεις κρίθηκαν σε λεπτομέρειες. Ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει σε κάθε τέτοια μεγάλη διοργάνωση, μας βελτιώνει σε κάθε μας βήμα».

Επόμενος στόχος για τις αθλήτριες  μας είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «H προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει με προβλήματα, με πιο πρόσφατο το κλείσιμο του κολυμβητηρίου του Αγίου Κοσμά. Ευελπιστώ όμως ότι θα βρεθεί μια λύση σύντομα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας.  Έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλές προσθήκες. Βάζουμε ψηλά τον πήχη και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος