ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Νίκος Γέμελος

Βάζουμε τις βάσεις για να αναλάβουμε μεγάλη διοργάνωση

  12.06.2012 11:48       1367

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα διεξαχθεί στον Πειραιά, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων, και με την αφορμή αυτή, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο προπονητής, Νίκος Γέμελος.

Ο πλέον έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε στο γεγονός ανάληψης των αγώνων από τον Δήμο Πειραιά, αφού όπως ανέφερε, είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε όσα προνόμια μας προσφέρει η χώρα μας, αφού έτσι μπαίνουν οι βάσεις για μια ενδεχόμενη, μελλοντική, ανάληψη μιας μεγάλης διοργάνωσης.

«Είναι μεγάλη υπόθεση για το πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων η ανάληψή του από τον Πειραιά. Το πρωτάθλημα, αλλά και το ίδιο το άθλημα, αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική, και έχουν κάνει την χώρα μας γνωστή το τελευταίο διάστημα στον διεθνή αθλητισμό», είπε αρχικά ο Νίκος Γέμελος και συνέχισε «Ο Πειραιάς αποτελεί το τέλειο κολυμβητήριο και η ακτή Κουμουνδούρου την τέλεια κερκίδα για έναν γρήγορο αγώνα  κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές πισίνες του τόπου, κάνουμε γνωστή την Ελλάδα και θέτουμε τις βάσεις για την ανάληψη μιας μεγαλύτερης διοργάνωσης στον χώρο μας».

Τέλος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την διεξαγωγή των αγώνων, και ήδη έχουν κάνει σημαντικές προσπάθειες. «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Πειραιά και άνθρωπο του αθλητισμού, Γιώργο Σιγάλα, όπως και τον δημοτικό σύμβουλο, Γρηγόρη Καψοκώλη, αλλά και τους υπεύθυνους του δημοτικού κολυμβητηρίου, που πήρε πάνω του την ανάληψη των αγώνων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος