ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / FINA WORLD SERIES SUPER FINAL

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς εν όψει Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου»

  21.05.2022 19:58       776

Οι νεαρές και ταλαντούχες εκπρόσωποι της Ελλάδας Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά τα πήγαν μια χαρά στο Τεχνικό Ντουέτο του FINA World Series Super Final, κατακτώντας την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος και δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει και των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού, δηλαδή για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Όπως δηλώνει η Ελένη Φραγκάκη και η ομοσπονδιακή τεχνικός Νάστια Γκούτσεβα, τα κορίτσια βελτιώνονται συνεχώς. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Ελένη Φραγκάκη: "Είμαστε ευχαριστημένες, ήταν πολύ καλή η εμφάνισή μας, ασχέτως βαθμολογίας. Τα περισσότερα που είχαμε να διορθώσουμε σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη εμφάνισή μας στο Παρίσι, τα διορθώσαμε. Κάθε φορά πάμε και καλύτερα, βελτιώνομαστε. Στόχος μας είναι το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Νεανίδων και εκεί φιλοδοξούμε για μια πολύ καλή εμφάνιση. Δεν κάνουμε, όμως, προβλέψεις για θέσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αύριο στο Ελεύθερο θα επιδιώξουμε να είμαστε ακόμα καλύτερες".

Αναστασία Γκούτσεβα (ομοσπονδιακή προπονήτρια): "Ο στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε την εκτέλεση του προγράμματός μας σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή μας στο Παρίσι. Καταφέραμε να φτιάξουμε και να βγάλουμε πολύ καλύτερα τα τεχνικά στοιχεία που είναι βασικό κομμάτι του προγράμματος σε αυτό το αγώνισμα. Με τη βαθμολογία που πήραμε δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη, νομίζω αξίζαμε κάτι καλύτερο, αλλά ίσως δώσαμε πάτημα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και βλέπουμε σαφώς καλύτερη εικόνα και συγχρονισμό από τα κορίτσια. Δουλεύουμε σκληρά εν όψει Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Νεναίδων και σε αυτή την κατηγορία είναι ψηλά το Ντουέτο μας, θεωρώ. Αύριο Κυριακή (22/5) έχουμε τρεις συμμετοχές, στο Ελεύθερο Ντουέτο, στο Highlight και στο Κόμπο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής