ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Βλαχόπουλος αντί Μουρίκη στην Εθνική Ανδρών για το παιχνίδι με την Ρουμανία

  17.02.2012 12:53       1626

Με μία αλλαγή στη σύνθεση της, σε σχέση με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν, αναχωρεί την Κυριακή στην Οραντέα  η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για το παιχνίδι με την Ρουμανία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του World League, την ερχόμενη Τρίτη (17.00 τοπική).

Αντί του Κώστα Μουρίκη, ταξιδεύει στην ρουμανική πόλη ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ενώ την υπόλοιπη 13άδα αποτελούν οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός), ενώ την Δευτέρα θα μεταβεί και ο Γιάννης Μοντεσάντος, υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης.

Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι ο Ούγγρος Γκιόργκι Μάρτιν και διαιτητές ο Ιταλός Στέφανο Ριτσιτέλι και ο Κροάτης Μλάντεν Ρακ.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Τουρκία υποδέχεται την Ισπανία.

Όλα τα αποτελέσματα του Ομίλου μας, μέχρι τώρα:

Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ 8-7, Ρουμανία – Τουρκία 16-8, Ρουμανία – Ισπανία 9-8, ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία 14-5, ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία 9-7.

Η Βαθμολογία

1.ΕΛΛΑΔΑ           3              30-20     6

-.Ρουμανία         2              25-16     6

3.Ισπανία            3              23-25     3

4.Τουρκία           2              13-30     0

Επόμενοι αγώνες: 6 Μαρτίου Ισπανία – Ρουμανία, 14 Μαρτίου Τουρκία – Ρουμανία, 17 Μαρτίου Τουρκία – ΕΛΛΑΔΑ, 20 Μαρτίου Ισπανία – Τουρκία, ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία