ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με επιτυχία η συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών με τους σωματειακούς στην Κρήτη (pics)

  16.11.2022 10:21       517

Η ΚΟΕ συνεχίζει την υλοποίηση του συνολικού σχεδιασμού της για την υδατοσφαίριση και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι προγραμματισμένες επισκέψεις των ομοσπονδιακών τεχνικών σε όλη την Ελλάδα και οι συναντήσεις τους με τους σωματειακούς προπονητές.

Ο δεύτερος σταθμός (μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα) ήταν η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά και το Ηράκλειο, όπου βρέθηκαν και μίλησαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος και αυτός των Νέων Ανδρών και Εφήβων Ηλίας Μαχαίρας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης πραγματοποιήθηκε σεμινάριο το οποίο παρακολούθησαν οι σωματειακοί προπονητές του νησιού (με τη συμβολή και του ΣΕΠΥ). Η προσέλευση των προπονητών της Κρήτης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού άγγιξε το 100%, κάτι που σημαίνει ότι σύσσωμοι έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.  

Το ίδιο διήμερο έγινε και καμπ προετοιμασίας Εθνικής ομάδας Παίδων (Κ15) στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Ηρακλείου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπεση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Η μεγαλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η τεράστια προσέλευση των προπονητών των συλλόγων της Κρήτης. Έγινε ουσιαστική και εμπεριστατωμένη συζήτηση. Ευχαριστούμε για τη συμβολή της στην οργάνωση του εγχειρήματος την Γ' Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη - Δραμιτινού, αλλά και όλους όσοι φρόντισαν για τη φιλοξενία μας στα ΕΑΚ Ηρακλείου και Χανίων".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής