ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Βολές Διαθεσόπουλου κατά της ΕΡΤ

  18.05.2012 18:41       971

Μετά από πολλά χρόνια, το Φάιναλ Φορ, που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγα λεπτά, δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη. Η ελληνική τηλεόραση είναι απούσα από μία μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή, που μόνο ως γιορτή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Γι’ αυτή την «ιδιαιτερότητα» του φετινού Φάιναλ Φορ, μίλησε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων λέγοντας: «Πρόκειται για το άθλημα, που έχει χαρίσει το μοναδικό Παγκόσμιο μετάλλιο σε ομαδικά αθλήματα, στην χώρα, και που πέρυσι το καλοκαίρι έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους. Δεν γίνεται η κρατική τηλεόραση να είναι απούσα αυτή τη στιγμή, που ο ελληνικός αθλητισμός δέχεται πυρά από πολλές μεριές και αναζητά την στήριξη» και συνέχισε λέγοντας «Θέλω να σημειώσω πως, αναλογιζόμενοι και την παρούσα οικονομική κατάσταση, είχαμε έρθει σε συνεννόηση, ώστε η διοργάνωση θα φιλοξενούσε όλα τα άτομα που θα έστελνε η ΕΡΤ για την κάλυψη των αγώνων, και θα κάλυπτε ακόμη και τα έξοδα του βαν από την Αθήνα, μέχρι το Αργοστόλι».

Όσο για την απουσία και της συνδρομητικής τηλεόρασης τόνισε: «Αιφνιδιαστήκαμε! Θεωρούσαμε πως με αυτές τις συνθήκες δεν θα χάλαγε η συμφωνία με την ΕΡΤ, και έτσι δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε το κενό. Μας πούλησε το κρατικό κανάλι, ενώ ήμασταν υπέρ του για την κάλυψη των αγώνων»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος