ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & MASTERS

Βραβεύτηκαν Βλάχος και Μουρίκης για το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο

  11.09.2021 18:53       423

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος και ο διεθνής φουνταριστός Κωνσταντίνος Μουρίκης βρέθηκαν στην Παραλία Διστόμου και στον οικισμό Άσπρα Σπίτια και στο περιθώριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Open Water όλων των κατηγοριών & Masters βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές ως εκπρόσωποι της θριαμβεύτριας Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν ο Δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς και η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ελευθερία Σαραντίδου.

«Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την τιμή που μας κάνετε. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευτυχισμένους τους Έλληνες. Είναι μια εκπληκτική διοργάνωση αυτή που βλέπω εδώ στην Παραλία στα Άσπρα Σπίτια, για το Open Water. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και στους συμμετέχοντες», είπε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς τόνισε, απευθυνόμενους στους Ολυμπιονίκες: «Μας κάνατε υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε πολύ». Και για τη διοργάνωση: «Ο δήμος μας θα συνεχίζει να στηρίζει κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοαπονδίας».

Η Ελευθερία Σαραντίδου είπε: «Είμαι σίγουρη πως από το Παρίσι το 2024 θα μας φέρετε το χρυσό μετάλλιο".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής