ΤΕΧΝΙΚΗ

Βροντερό «παρών» στην Ημερίδα Συγχρονισμένης

  16.12.2012 17:34       1023

Συνολικά 341 αθλήτριες από 17 σωματεία έλαβαν μέρος στην ημερίδα για την εξασφάλιση των ορίων για την πρόκριση στα προσεχή Πανελλήνια πρωταθλήματα Συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξήχθη σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Η τεχνική σύμβουλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Ελένη Κουγιά, η οποία παρευρέθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», εμφανίστηκε ικανοποιημένη στις δηλώσεις της: «Φέτος είχαμε μεγάλη συμμετοχή στην διοργάνωση. Περισσότερες από 200 αθλήτριες συμμετείχαν στην ημερίδα μόνο στον Πειραιά για τον αγώνα-πρόκριση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Το ευχάριστο είναι ότι συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί ένα αναπτυξιακό κατόρθωμα. Επίσης, πολύ θετική είναι η ίδρυση πολλαπλών σωματείων στην Βόρεια Ελλάδα».

Ικανοποίηση υπάρχει και στις τάξεις των σωματείων, με την προπονήτρια του συλλόγου Εύρος Ναυπλίου, Νίνα Μάρκου, να δηλώνει: «Η διοργάνωση φέτος είναι πολύ προσεγμένη και όλα είναι στην εντέλεια. Οι καθαροί πάγκοι, η πισίνα και γενικότερα το φετινό αποτέλεσμα είναι μακράν καλύτερο από άλλες χρονιές και αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς όλο και περισσότερα παιδιά ασχολούνται με την συγχρονισμένη κολύμβηση και το επίπεδο είναι υψηλό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος