ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χάλκινο μετάλλιο οι Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου στο Τεχνικό Ντουέτο (pics)

  22.06.2023 21:18       2167

Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση από την ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση, αυτή τη φορά με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πολωνία.

Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, συγκεντρώνοντας 245,6899 βαθμούς. Οι δύο πρωταθλήτριές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και άφησαν πολλές υποσχέσεις εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Φουκουόκα, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και στο Ελεύθερο Ντουέτο (αγώνισμα στο οποίο δεν μετέχουν στην Πολωνία).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, για την Αυστρία, με 266,4584 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ντε Μπράουβερ και Στεενμπέεκ από την Ολλανδία με 248,4283β., ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι οι Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους (έστω και οριακά) τις πρωταθλήτριες Ευρώπης δίδυμες αδελφές Αλεξίιβα από την Ουκρανία, που συγκέντρωσαν 245,0501 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής